” A R T A “
Udruženje za kulturu i umjetnost
JIB: 4210508140001
ŽR: 3386102221904950
kod UniCredit Bank dd
Udruženje je u fiskalnom sistemu

ARTA je saradnja

Osmanović Fikret
07.03.1975

Muzičar, aktivista, menadžment

“Želim da sa mladima podjelim svoje znanje iz polja umjetnosti, muzike, organizovanja manifestacija i rad sa audio-video-light opremom. Nadam se da će udruženje ARTA skupiti dovoljno sredstava da opremimo dobar audio i video studio, i da svi zainteresovani za ovo polje umjetnosti mogu doći i baviti se muzikom, audio i video produkcijom, pravljenjem spotova, TV emisija i drugo. Ova vrsta umjetnosti je uvijek interesantna mladima i očekujem dobru podršku grada i lokalne zajednice.

Gosić Semir
26.08.1994

Muzičar, producent

“Svojoj zajednici i okruženju želim da pružim maksimalni napor za razvijanje umjetnosti i kulture. Kroz dugogodišnje iskustvo rada sa raznim muzičarima i bendovima, želim da svoje znanje iskoristim u društveno korisnu svrhu, te da time, nadam se, prenesem na mlađe generacije užitak i ljepotu rada u takvim okruženjima.”

Mehmedović Alen
26.09.1972

Muzičar, likovni umjetnik

“Moja interesovanja i aktivnosti su u sferi vizualne/likovne umjetnosti (slikarstvo, kiparstvo,grafički/produkt dizajn, fotografija, film/video spotovi, multimedija…) i muzike (gitara, bass gitara, bubanj…). Od kraja 80-ih godina sudjelujem na mnogim likovnim izložbama, koncertima, festivalima, performansima i sl. a bavim se i obrazovno/odgojnim radom, kao nastavnik likovne kulture. Nastojim da svoje znanje, vještine i iskustvo,
prenosim na nove generacije i realizujem ideje sa kreativnim ljudima iz svih oblasti umjetnosti…”


Detaljnije informacije o udruženju